Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde geçtiğimiz aylarda yaşanan kız kaçırma olayında, kızı kaçıran kişinin engelli kardeşinin, kızın ailesi tarafından alıkonulduğu iddia edilmişti. Olayın duyulması üzerine engelli genç evine dönerken, kızın da kendi isteğiyle gittiği öğrenildi.

        Olay yaklaşık iki ay önce Kulp ilçesinde yaşanmıştı. İddiaya göre, Şehmus Yavuz, daha önce tanıştığı M.B. ile bir süre görüşmüş, bir süre sonra da kaçmaya karar vermişti. İkilinin kaçmasının ardından kızın ailesi, Yavuz ailesi ile görüşüp kızlarının getirilmesini talep etmiş, talepleri karşılanmayınca da iddiaya göre Şehmus Yavuz’un engelli kardeşi Hacı Yavuz’u alıkoymuştu.

        Kaçırılma olaylarının ardından Şehmus ve Hacı Yavuz’un ağabeyi Fehmi Yavuz, kızın ailesiyle görüşmek için araya kentin ileri gelenlerini koydu. Yapılan görüşmelerin ardından Hacı Yavuz, geçtiğimiz günlerde evine dönerken, kaçırıldığı iddia edilen M.B.’nin de Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünde annesi ve ağabeyine kaçırılmadığını ve kendi isteğiyle gittiğini söylediği öğrenildi.

        Kaçırma olaylarıyla ilgili incelemeler devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa