Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde başından silahla vurularak öldürülen 3 çocuk annesi Çiğdem Pala’nın cinayet zanlısı kocası D.P., iki yıl sonra düzenlenen operasyonla yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre, 2 yıl önce merkez Yenişehir ilçesi Üçkuyular TOKİ 1. Etap’ta bulunan evlerinde başından silahla vurulan 3 çocuk annesi 24 yaşındaki Çiğdem Pala, olay yerinde hayatını kaybetti. Cinayet zanlısı koca D.P. kayıplara karışırken polis kaçan kocayı yakalamak için çalışma başlattı. Çiğdem Pala’nın eşiyle evlenmeden önce başka biri ile görüştüğü, ailenin bu ilişkiye karıştığı ve zorla akrabası olan D.P. ile evlendirildiği öğrenilirken Çiğdem Pala’nın evlendikten sonra da o kişiyle görüştüğü gerekçesiyle aile arasında alınan kararla eşi tarafından öldürüldüğü iddia edildi.

        Silahla birlikte yakalandı

        İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, cinayet zanlısı kocanın merkez Sur ilçesine bağlı Küçükkadı Mahallesinde saklandığını tespit etti. D.P. düzenlenen operasyonla cinayet silahı olduğu değerlendirilen tabancayla yakalanarak gözaltına alındı.

        D.P.’nin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa