Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanlığı üyeleri bayramlaşma etkinliğinde bir araya geldi.

        Erdemliler Hareketi Derneği binasında düzenlenen bayramlaşma törenine Başkan Atilla Kaymaz, STK temsilcileri, kanat önderi, aşiret lideri, din adamları, esnaf ve vatandaşlar katıldı. Burada bir konuşma yapan Erdemliler Hareketi Derneği Başkanı Atilla Kaymaz, Kurban Bayramı'nın barış ve kardeşliğin pekiştirilmesi noktasında anlamlı bir gün olduğunu söyledi. Kaymaz, "Bayramlar küslerin, dargınların ve birbiri ile kavgalı olanların her şeyi unutup barıştığı bir gündür. Ülkemizi karıştırmaya çalışan şer odaklarına karşı birlik ve beraber olacağımız gün çok uzak değil. Sağduyu elden bırakmayıp çağrıları bu yönde yapmaya devam etmeliyiz. Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanlığı olarak bayramlaşma programımızı gerçekleştirdik. Programa gösterilen ilgiden dolayı gururluyuz ve bize inanan kardeşlerimizin hiç şüphesi olmasın ki memleketimize ve ülkemize faydalı olacak başarılı projelere imza atacağız. Bu vesile ile tüm halkımızın Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

        Daha sonra konuşan iş adamı Süleyman Ergin ise, Erdemliler Hareketi Derneği'nin etkinliğinin anlamlı olduğunu söyledi. Ergin, "Değerli üyelerimiz ve misafirlerimizle güzel sohbetimiz oldu. İnsanlık şehri Diyarbakır'ımız için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Allah devletimizin eksikliğini vermesin. Şehrimize ve ülkemize güzel hizmetler yapılmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Müslüman aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyorum" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa