Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetlerin yeni sezon hazırlık kampı Kocaeli Kartepe’de devam ediyor.

        Yeşil kırmızılı ekip, teknik direktörü Sertaç Küçükbayrak gözetiminde günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdürüyor. Sabah kondisyon akşam ise taktik ağırlıklı idmanlar yapan yeşil kırmızılı beyazlı takımın, açılış maçı programı da belli oldu. Amed Sportif Faaliyetler kulübünden alınan bilgiye göre, yeşil kırmızılı beyazlı takımın, 26 Ağustos’ta yeni Diyarbakır stadında sezon açılışı yapmayı planlıyor. Sezon açılışı maçındaki rakip ise büyük ihtimalle Kahramanmaraşspor olacak.

        Öte yandan Amed Sportif Faaliyetlere maddi kaynak sağlanması için eski yönetici Faruk Erol tarafından başlatılan yardım kampanyasında beklenen destek sağlanmadı. Erol’un çağrısı üzerine yurt içinden ve yurt dışından toplam 21 kişinin kulübün resmi hesap numarasına toplam 20 bin TL para yatırdığı bildirildi. Eski yönetici Erol, yardım yapan kişilerin isimlerini ve yaptıkları katkıları içeren rakamları kendi sosyal medya hesabında açıkladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa