Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır'ın Çermik ilçesi genelindeki okulların 20182019 eğitimöğretim yılına hazırlaması amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda başlatılan boya, tadilat, bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bozdoğan, ilçe genelindeki okulları 20182019 eğitimöğretim yılına hazırlamak amacıyla çalışmalarını süratle sürdürdüklerini söyledi. İlçe merkezinde eğitim öğretim faaliyetlerine devam eden Muharrem Akkılıç İlkokulu, Saray İlkokulu, Zekai Dursun İlkokulu, Gelincik Dağı İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Zübeyde Hanım Anaokulu, Şehit Ömer Yaman Ortaokulu, 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kız Anadolu İmamHatip Lisesi, Halk Eğitim Merkezi ve dış mahallerde öğretim faaliyetlerini sürdüren Akkoyunlu Ortaokulu, Arabük Ortaokulu, Aynalı Ortaokulu, Bahçe Ortaokulu, Bayrak Ortaokulu, Bintaş Ortaokulu, Güney İlkokulu, Örenkuyu Ortaokulu ile Yayıklı Ortaokulunda boya ihtiyacı olan bölümlerin boyanmasına, tadilat ve bakım ihtiyacı olan bölümlerin de onarılmasına devam ediliyor.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bozdoğan, ilçedeki Zübeyde Hanım Anaokulu, Şehit Ömer Yaman Ortaokulu ve Petekkaya İlkokulunda bakım, onarım ve tadilat işlerinin sürdüğünü belirterek, öğrenciler için daha nezih, daha güvenli eğitim ortamları oluşturmak, daha kaliteli eğitime ulaştırma yönünde yapılan bu çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini, ilk ders zili çalmadan önce tüm okulların fiziksel eksikliklerini tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa