Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kurban Bayramı öncesi birçok alanda çalışmalarını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentin daha temiz görünmesi için cadde ve bulvarları tazyikli su ile yıkıyor.

        Kurban Bayramı öncesi satış popülasyonu artan ürünlere yönelik gıda denetimlerini sıklaştıran, kurban kesim ile satış noktalarını belirleyen, ulaşım hizmetlerini ücretsiz yapacak olan ve zabıtanın kamu yararı gözeterek yürüteceği çalışmalarla ilgili kararları açıklayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentin daha temiz görünmesi için cadde ile bulvarlarda temizlik çalışması başlattı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığının başlattığı temizlik çalışmalarında ilk olarak protokol yolu olarak bilinen Kamışlo Bulvarı ve Evrim Alataş Caddesi tazyikli su ile yıkandı. Temizlik çalışmasında 3 ekip ve 3 araç görev yaptı. Ekipler, trafikte herhangi bir aksama yaşanmaması için çalışmalarını gece saatlerinde gerçekleştirdi. Cadde ve bulvarların gidiş ile geliş yönlerinin tazyikli su ile yıkandığı çalışmada yol güzergahında yer alan kaldırımlarda yıkandı.

        Dün itibariyle Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesinde başlayan cadde ve bulvarların temizlik çalışmaları daha sonra kentin diğer ana arterlerinde devam edecek. Kurban Bayramı sonrasında da devam edecek temizlik çalışmalarında Büyükşehir Belediyesi, ayrıca DİŞTİ’de aynı çalışmayı yürütecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa