Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından, Diyarbakır’ın Bismil ilçesine Vergi Dairesi Müdürlüğü kuruldu.

        Bismil Mal Müdürlüğü tarafından yürütülen vergilendirme hizmetlerinin bundan böyle Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanlığı’na bağlı Bismil ilçe Vergi Dairesi Müdürlüğü’nde yürütülecek. Konu ile ilgili bilgi veren Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal, mükellef sayısı artan Bismil ilçesinde vatandaşlara daha pratik hizmet vermek amacıyla ilçe müdürlüğünü kurduklarını söyledi. Bismil ilçesinin ekonomik anlamda ilerleme kaydettiğine dikkat çeken Baysal, “Bismil ilçemiz bölgemizin parlayan yıldızı ve cazibe merkezi olmaya aday bir ilçemizdir. Burada vergi dairesinin açılması aynı zamanda buranın kendi kabuğunu kırdığını ve ekonomik olarak bir gelişme trendini yakaladığını gösteriyor. Bizim de temennimiz ve umudumuz bu yönde. Bismil ilçemize bu fazlasıyla yakışıyor” dedi.

        Öte yandan Bismil Vergi Dairesi Müdürlüğü’nün, Bismil adliye binası giriş katı ve kısmen hükümet konağında hizmet vereceği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa