Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır’ın Bismil İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, kurbanını Türkiye Diyanet Vakfı’na (TDV) bağışladı.

        TDV ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen ve bu yıl ‘kurbanını paylaş kardeşinle yakınlaş’ sloganıyla başlatılan vekalet yoluyla kurban bağış kampanyasına Kaymakam Yüksel’den destek geldi. İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş, ‘kurbanını paylaş kardeşinle yakınlaş’ kampanyasının tanıtımını yapmak üzere Kaymakam Yüksel’i makamında ziyaret etti. Yaptığı ziyarette vekalet yoluyla kurban bağışının detayları hakkında Kaymakam Yüksel’e bilgi veren Müftü Durmuş, Yüksel’in ücretini makbuz karşılığında teslim aldı.

        Ziyaretten son derece memnun olduğunu belirten Kaymakam Yüksel, kurban bağışının önemine değindi. Kaymakam Yüksel, kurban ibadetinin başta İslam alemindeki boyutu olmak üzere, insan ruhu ve şahsiyetinin şekillenmesi, kalbin arındırılması, kardeşlik ve yardımlaşma bilincinin geliştirilmesine sebep olduğunu ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa