Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır'da kavşakta kurallara uymayarak ışık ihlali yapan bir sürücü kazaya neden oldu. Kaza anı saniye saniye kameraya yansıdı. Şans eseri ölen ya da yaralananın olmadığı kazada her iki araçta maddi hasar meydana geldi.

        Edinilen bilgiye göre kaza, Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Mezepotomya Mahallesi Selahattin Eyyubi Bulvarı'nda bulunan kavşakta meydana geldi. Selahattin Eyyubi Bulvarı üzerinde seyir halinde olan ve kırmızı ışıkta durmayarak devam eden bir otomobil, Yılmaz Güney Caddesi istikametinde ilerleyen bir otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki araçta maddi hasar meydana geldi. Kırmızı ışıkta duran araç sürücüleri kaza yapan araçların içinde bulunan vatandaşların yardımına koştu. Araçlardan indirilen sürücü ve vatandaşlar yara almadan kurtulurken, kaza yapan her iki araçta maddi hasar meydana geldi.

        Kavşakta dikkatsizliğin neden olduğu kazaya karışan araçlar nedeniyle bir süre trafik aksarken, araçların kaldırılmasının ardından trafik normal akışına döndü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa