Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor’un üçüncü etap yeni sezon hazırlık kampı başladı.

        Dün Afyonkarahisar’da toplanan yeşil kırmızılı ekip, ilk çalışmasını akşam saatlerinde gerçekleştirdi. Teknik direktör Bülent Akan gözetiminde gerçekleşen idman, yaklaşık 1 saat sürdü. Diyarbekirspor, bir saatlik çalışmayı kondisyon ağırlıklı idmanla tamamladı. Antrenmanı Sportif Direktör İsmet Yılmaz da takip etti. Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız olarak sürdüren Diyarbekirspor’da transfer çalışmaları da devam ediyor. Transfer çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan yeşil kırmızılı ekip, biriki futbolcuyu daha kadrosuna katmayı planlıyor. Diyarbekirspor Sportif Direktörü İsmet Yılmaz, futbolcu almak için transfer yapmadıklarını söyledi. Yılmaz, Diyarbekirspor’un sokağa atacak parasının olmadığını bu nedenle transfer çalışmalarında ince eleyip sık dokuduklarını belirtti. Yılmaz, biriki gün içinde transfer çalışmalarını noktalayıp, yeni sezona odaklanmak istediklerini dile getirip, "Transfer çalışmalarımızın sonuna geldik. Biriki futbolcu alma opsiyonumuz daha var. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Bu nedenle birçok oyuncuyu değerlendiriyoruz. Ama alacağımız futbolcu bir veya iki olacak. Kadromuza katacağımız futbolcular da çok özellikli olacak. Yani bize katkısı olmayan futbolcuyu transfer etmeyeceğiz. Çünkü Diyarbekirspor’un sokağa atacak parası yok. Sırf futbolcu almak için transfer yapmayacağız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa