Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gerçekler Dünyası Araştırma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Iğdır ve Bursa’da bulunan kelebek hastası çocuklara ilaç yardımında bulundu.

        Yeni ismi ile hizmet vermeye devam eden Gerçekler Dünyası Araştırma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yardıma muhtaç kelebek hastası çocukların yanında olmaya devam ediyor. Dernek, Iğdır ve Bursa’dan kendilerine ulaşan kelebek hastası iki çocuğa ilaç ve sargı bezi yardımında bulundu. Konu ile ilgili bilgi veren Gerçekler Dünyası Araştırma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şenay Çalışır, derneklerinin isminin değiştiğini fakat işleyişin değişmediğini söyledi. Çalışır, “Derneğimizin ismini değiştirerek daha fazla hastamıza ulaşmayı hedefledik. Bu kapsamda bizlere Iğdır ve Bursa’dan ulaşan kelebek hastası çocuklarımıza ilaç ve sargı bezlerini yolladık. Biz çocuklarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa