Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır’da 29 Temmuz Kardeşlik ve Spor Turnuvaları kapsamında gerçekleşen basketbol müsabakaları sona erdi.

        30 Temmuz’da başlayan ve 4 Ağustos’ta sona eren turnuva müsabakaları Kayapınar Belediyes Spor Tesislerinde gerçekleşti. 3 kadın ve 3 erkek olmak üzere 6 grupta gerçekleşen müsabakalara, toplam 240 sporcu katıldı. 4 Ağustos’ta sona eren turnuvada, başarılı olan ekiplere madalya verildi. Turnuvanın en iyi iki sporcusuna da bisiklet verildi. Bir kız ve bir de erkek sporcu bisiklet almaya hak kazandı.

        Diyarbakır Basketbol İl Temsilcisi Erol Çetin, büyük bir katılımın gerçekleştiği turnuvanın sorunsuz bir şekilde tamamlandığını söyledi. Çetin, “Her açıdan güzel ve anlamlı bir turnuva oldu. Sporcularımız bu turnuva ile iyi diyaloglar gerçekleştirdiler. Arkadaşlık ve sevgi bağı güçlendi. Başarılı olanların tebrik edildiği turnuvaya ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz. Turnuvada yer alan sporcuları, hakemleri ve tüm emek verenleri kutluyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa