Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde komşu iki köyün aileleri arasında arazi meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

        Olay, Silvan ilçesi Sarıbuğday köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, birbirine komşu Sarıbuğday ve Bağdere köyünde ikamet eden iki aile arasında arazi meselesi yüzünden husumet oluştu. İki ailenin gençleri arasında yaşanan taşlı sopalı kavganın ardından olaya aileler de karıştı. Silahların da kullandığı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri ve jandarma sevk edildi. Jandarma ekipleri, ailelerin tekrar karşı karşıya gelmemesi için güvenlik önlemi alırken, yaralılar ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa