Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde görev yapan ve tayinleri çıkan savcı ve hakimlere veda yemeği düzenlendi.

        Kulp’ta görevli olan ve Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) kararnamesi ile tayinleri çıkan savcı ve hakimler için Kulp adliyesi çalışanlarınca veda yemeği verildi. Hakimler, savcılar ve adliye çalışanlarının katıldığı yemekte tayinleri çıkan savcı ve hakimler Kulp’ta görev yapmanın mutluluğu ile ayrıldıklarını ve Kulp’u ikinci bir memleketleri kabul ettiklerini ifade etti.

        Meslektaşlarını uğurlayan Savcı İsmail Canakay, yemekte yaptığı konuşmada, “Kulp halkı da ,Kup Adliyesi personeli de savcı ve hakim arkadaşlarımızın Kulp’taki görev süreleri boyunca yaptıkları çalışmalardan son derece memnundur, çünkü öyle geri dönüşler alındığını ben bizzat kendim biliyorum. Kulp insanının kalbinde çok iyi bir yer edindiler. Arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

        Tayinleri çıkan savcı ve hakimlere protokol tarafından plaketlerin verilmesi ve hatıra fotoğraflarının ardından program sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa