Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Lice ilçe Gençlik Merkezinde yıl boyunca resim ve müzik dersi alan çocuklar, Karadeniz gezisiyle stres attı.

        Diyarbakır’ın Lice ilçe Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı desteğiyle gerçekleştirilen 'Lice Sanatla Buluşuyor' projesi kapsamında 1 yıl içinde 100’e yakın çocuk resim ve müzik eğitimi aldı.

        Lice Kaymakamı ve Belediye Başkanı Abdulkadir Çelik, Lice için bu projenin çok önemli olduğunu belirterek, “Çocuklarımız 1 yıldır çok güzel çalışmalara imza attı. Kırsal mahallelerimizden ilçeye gelerek resim ve müzik derslerine katıldılar. Çocuklarımız böyle istekli ve azimli olduğu sürece onlara yönelik çalışmalarımız devam edecek. Çocuklarımıza kültür ve sanat anlamında yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.

        Gezi kapsamında projede yer alan 39 çocuk Erzurum, Amasya, Samsun, Ordu, Trabzon, Rize ve Artvin illerinin tarihi ve turistik yerlerinin yanı sıra doğa harikası yaylaları ve diğer önemli yerleri gezdi. Geziye katılan çocuklar geziden çok memnun kaldıklarını ifade ederek destekleri için Lice Belediyesine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa