Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır Valiliği, Lice ilçesi kırsalında bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda 2 teröristin silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

        Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, “Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından 28 Temmuz 2018 Cumartesi günü Lice ilçesi güneyinde icra edilen operasyon esnasında bir grup bölücü terör örgütü (BTÖ) mensubu ile temas sağlanmış, 2 terörist üzerlerinde bulunan 1 adet M16 A2 piyade tüfeği, 1 adet AK47 Kaleşnikof piyade tüfeği, 1 adet tabanca, 1 adet el telsizi ve ele geçirilen silahlara ait şarjör ve mühimmatları ile birlikte ölü olarak etkisiz hale getirilmiştir. Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda adli işlemlere başlanılmış olup, delil niteliğine haiz olan silah, mühimmat ve diğer malzemeler muhafaza altına alınmıştır” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa