Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfının (DİTAV) katkıları ile Ankara’da düzenlenecek olan Diyarbakır Tanıtım Günleri etkinliğine ilişkin çalışmaları devam ediyor.

        Diyarbakır Valiliği öncülüğünde, kentteki tüm kamu kurumu, otel ve esnafın katılımıyla gerçekleştirilecek olan Diyarbakır tanıtım Günleri 69 Eylül 2018 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkez'inde gerçekleştirilecek. Program öncesi DİTAV Yönetim Kurulu üyesi Yelda Yakut, Kayapinar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi, Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Hasan Maral ve Diyarbakır Ticaret Borsası Başkan’ı Engin Yeşil’i makamlarında ziyaret etti. Yakut Ayrıca, Diyarbakır Fotoğraf Derneği, Diyarbakır Yazarlar Derneği ve Diyarbakır Şairler Derneği yöneticileriyle de görüşüp, program hakkında bilgi verdi. Yelda Yakut, tüm kamu kurum ve kuruluşları ile STK temsilcilerini ziyaret edeceklerini, kentin ilgisinden oldukça memnun olduklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa