Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "İlçemizin çehresini değiştirecek çalışmalarımız sürüyor" dedi.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, merkez ilçelerde esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Atilla, Gevran ve Yaşar Kemal Caddelerinde esnaf ve vatandaşlarla çay içip, sohbet etti. Büyükşehir Belediyesi olarak talep ve önerilerini sordu. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılan Başkan Atilla, Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde devam eden çalışmalar ile ilgili vatandaşlara bilgi verdi.

        Hizmet odaklı çalıştıklarını vurgulayan Başkan Atilla, "Yenişehir ilçemizde görev yapan muhtarlarımızla, istişare toplantıları düzenleyerek ilçemizdeki eksikleri anında tespit ediyor, çözüm için ilgili daire başkanlarımıza talimat veriyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek çalışmalarımız sürüyor" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa