Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Belediyesi tarafından oluşturulan ‘Gezici Temizlik Ekibi’ her gün faklı mahallelerde genel temizlik yapmaya başladı.

        Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan gezici temizlik ekibi son olarak Fabrika Mahallesinde ara sokaklar, arsalarda kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı gezici temizlik ekibi yolların kenarlarında biriken çöpleri iş makineleri yardımıyla temizledi. Ekipler ara sokaklarda ve caddelerde süpürme ve yıkama işlemlerini de titizlikle yürütüyor.

        Temizlik işleri ekiplerinin günlük rutin yaptığı temizlik çalışmalarının dışında, mahallerde zamanla biriken evsel atıklar, bahçe atıkları, metruk alan temizliği, yolların basınçlı suyla yıkanması gibi çalışmaların belirli bir program çerçevesinde her gün farklı bir mahallede de devam edeceği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa