Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır’da yolcu minibüsü ve özel halk otobüsleri, taşıma ücretlerinde zam yaptı.

        Diyarbakır’da, şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüs ve özel halk otobüsü ücretlerine zam yapıldı. Buna göre, yolcu minibüsü ve özel halk otobüslerinde 1 lira 25 kuruş olan öğrenci fiyatı 1 lira 50 kuruşa, 1 lira 50 kuruş olan indirimsiz tam fiyatı ise 2 lira oldu. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine bağlı yolcu otobüslerinde zam yapılmadığı öğrenildi.

        Diyarbakır Şoförler Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Balıkçılarbaşı Minibüs Kooperatifleri Başkanı Kasım Çapar, 9 yıldır ulaşıma zam yapmadıklarını, bu zammın kaçınılmaz olduğunu söyledi. Çapar, “Mazot 2 lira 35 kuruşken biz eski fiyata göre çalışıyorduk. Şimdi mazotun fiyatı 5 lira 80 kuruşu geçti. Bu mecburi bir zamdı. Zam yapılmasaydı, biz çalışamaz duruma gelecektik. Ne arabanın ne şoförlerin sigortasını ödeyebilecek durumumuz kalmamıştı. Bu zammı biz mecburi olarak yaptık. Bugün öğlen saatlerinde zammı uyguladık. Çevre illerimizde en ucuz çalışan Diyarbakır” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa