Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Belediyesi tarafından ‘Yaz Spor Okulları’ bünyesinde eğitim gören bin 350 öğrenciye 4 bin 270 adet spor malzemesi dağıtıldı.

        Yaz sporları okullarına başlatılan eğitim İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı’nın talimatıyla, bin 350 öğrenciye 4 bin 270 spor malzemesi dağıtılarak yaz sporları okuluna başlandı. 718 yaş grubundaki çocuk ve gençlere sporu sevdirmek ve onları spora yönlendirmek amacıyla açılan yaz spor kursları yoğun ilgi ve katılımla başlarken 10 branşta futbol, basketbol, hentbol, dart, voleybol, karate, tekvando, masa tenisi, kort tenisi ve jimnastik alanlarında malzemeler dağıtıldı.

        Gençleri ve çocukları sporla tanıştırmak ve spor yapmaları için imkan sağladığını belirten İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı “Kayapınar Belediyesi olarak temel hedeflerimizden birisi, çocuklarımızı ve gençlerimizi sporla tanıştırmak ve onların spor yapmalarına imkan sağlamaktır. Belediye olarak spora, eğitime, bilgiye ve bilime büyük önem veriyoruz. ‘Sporun Pınarı Kayapınar’ın Çocukları Projesi’ kapsamında dağıttığımız spor malzemeleri ve yaptığımız destekler ile Kayapınarlı öğrencilerimiz ciddi başarılar elde etti. Bu başarıların daha da artması için bugün ‘Yaz Spor Okulu’ ile vatandaşlarımızın sporla ilgilenmelerine imkan sağlamaya devam ediyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa