Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        -  DİYARBAKIR'ın Çermik ilçesi Kızılçubuk Çayı'na babası ile birlikte balık tutmaya giden Mehmet Ali Karaalp (11), dengesini kaybederek düştüğü suda boğuldu. 

        Çermik ilçesi Karacaviran Mahallesi'nde oturan Hasan Karaalp ve oğlu Mehmet Ali Karaalp dün akşam saatlerinde balık tutmak için Kızılçubuk Çayı'na gitti. Mehmet Ali Karaalp, çay kenarında balık avlamak isterken, iddiaya göre bir anda dengesini kaybederek suya düştü. Oğlunun düştüğünü gören baba ardından suya atladı. Ancak çocuk kısa sürede gözden kayboldu.

        Bir süre suda oğlunu arayan Hasan Karaalp, cansız bedenine ulaştı. Çermik Devlet Hastanesi'ne götürülen çocuk, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

        Mehmet Ali Karaalp'in cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili savcılık soruşturma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa