Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır’ın Çınar ilçesine bağlı Ayveri Kurik ve Leblebitaş mahallerinde ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Çınar'a hizmetlerimizi sunmaya devam ediyoruz" dedi.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Çınar ilçesine bağlı Ayveri Kurik ve Leblebitaş mahallerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. İlçelere bağlı mahallelerin mevcut durumunu değerlendirmek ve vatandaşların taleplerini dinlemek için gerçekleştirdiği ziyarette sorunları dinleyen Başkan Atilla, çözüm için ilgili birim amirlerine talimat verdi. İlk olarak Ayveri Kurik mahallesine giden Başkan Atilla, vatandaşlar tarafından karşılandı. Mahalleyi gezen ve bir süre vatandaşlarla görüşen Başkan Atilla, mahalledeki sorunların çözümü için gerekli çalışmaların başlatılacağını bildirdi. Daha sonra Leblebitaş Mahallesi’ne geçen ve mahalle sakinleri ile görüşen Başkan Atilla, sorun ve talepleri dinledi.

        Mahallelerde vatandaşların görüşünü alarak projelerini yürüttüklerini belirten Başkan Atilla, şöyle konuştu:

        “Mahallelerimizi karış karış gezip hem eksikleri tespit ediyoruz hem de tarım ve hayvancılık konusunda çalışmalar yürütüyoruz. Çalışmalarımızla kırsalın dokusu değişmeden tüm mahallelerimizi şehir konforuna kavuşturmak istiyoruz. Çınar'a hizmetlerimizi sunmaya devam ediyoruz. Çınar ilçemize bağlı grup mahalle yollarında asfaltlama çalışması yaptık. Altyapı ve içme suyu projeleriyle ilçemizin mahallerinde standartları yükselttik.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa