Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır’ın Hani ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Güvenlik Korucusu Emrah Tezgel, son yolculuğuna uğurlandı.

        Hani ilçesi Topçular ile Yukarıturalı köyleri yol ayrımında dün akşam saatlerinde icra edilen yol kontrol ve arama faaliyeti esnasında güvenlik güçleri ile bir grup PKK’lı terörist arasında çıkan silahlı çatışmada şehit olan Güvenlik Korucusu Emrah Tezgel’in naaşı, 7’nci Kolordu Komutanlığında yapılan törenin ardından ilçeye bağlı kuyular köyüne getirildi. Şehidin naaşı, burada kılınan cenaze namazın ardından köy mezarlığına defnedildi.

        Cenaze törenine, Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla, 7. Kolordu Komutanı Tümgeneral Sinan Yayla, Bölge Jandarma Komutanı Tümgeneral Halis Zafer Koç ve Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre de katıldı. Naaşın defnedilmesinin ardından eski Bakan Eker ve Vali Güzeloğlu şehidin babası Ramazan Tezgel’e Türk bayrağı ve şehitlik beratı takdim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa