Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti’den Diyarbakır milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan “Hanımağa” lakaplı Suna Kepolu Ataman, temayül yoklaması öncesi ilçeleri gezerek, partililerle bir araya geldi.

        Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde Şeyhdoda aşiretinin lideri olan ve AK Parti’den Diyarbakır milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan “Hanımağa” lakaplı Suna Kepolu Ataman, temayül yoklaması öncesinde Bismil, Eğil, Kayapınar, Çüngüş, Çermik, Ergani, Bağlar, Yenişehir ve Kocaköy ilçelerini ziyaret etti. İlçe teşkilatlarında partililerle bir araya gelen Kepolu Ataman, destek talebinde bulundu.

        Ziyaretlerinde özellikle kadın partililerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Kepolu Ataman, “Diyarbakır'ın öz evlatları olarak bizler bu topraklar üzerinde yeşertip tüm dünyaya ihraç ettiğimiz kadim milletin asri temsilcileriyiz. Beraber inşa ettiğimiz kardeşlik ve muhabbet kalesini hiçbir şer odağının yıkmasına izin vermeyeceğiz. Bu topraklar üzerine bin yıldır karşılıklı sevgi ve saygıyla yaşattığımız birlikteliğimizi bin yıl daha Türkiye Cumhuriyetinin çatısı altında sürdürmeye talip olacak bir felsefenin temsilcileri olacağımızı buradan ilan etmek istiyorum. Bu nedenle AK Parti'den Diyarbakır milletvekilliği aday adaylığı başvurumu yaptım. Desteklerinizi bekliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa