Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak? Dizideki sürpriz isim kim?

        Yeni sezona başlayacak olan Diriliş Ertuğrul dizisi yepyeni bölümleriyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Reyting rekorları kıran dizinin yeni sezon fragmanının henüz yayınlanmamış olması izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.Diriliş Ertuğrul 5.sezon 122.bölümüne dairyapımcı ekibin sosyal medya hesabından dizinin başlangıç tarihi için resmi açıklama bekleniyor. Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ınbulunduğu Diriliş Ertuğrul bu sezon dabirçok farklı yeni karakterler ile yeni bir soluk getireceğe benziyor.İşte yeni sezona dair tüm gelişmeler ve detaylar..

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL 5.SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

        Diriliş Ertuğrul'un 5.sezonun ne zaman yayınlanacağına dair bazı detaylar netleşmeye başladı. Dizinin çekimlerine Riva'da bulunan platosunda tüm hızıyla devam edilirken, ne zaman başlayacağı da merakedilen konular arasında. Yapımcı şirketten dizinin başlangıç tarihi ile ilgili henüz resmi bir açıklamaya gelmezken dizinin geçen sezon gibi bu sene de Ekim ayında başlaması bekleniyor.

        REKLAM

        YAPIMCI ŞİRKETTEN KRİTİK AÇIKLAMA!

        Dizinin 5.sezon yayın tarihinin yaklaştığı şu sıralar yapımcı şirketten kritik bir açıklama geldi. Diriliş Ertuğrul'un yapımcı şirketi, dizinin yeni sezonda nasıl bir yol izleneceği konusunda sosyal medya hesabından duyuru yayınlandı.

        Diriliş Ertuğrul

        İŞTE DİRİLİŞ ERTUĞRUL'UN ÖNEMLİ TRANSFERLERİ

        Diriliş Ertuğrul yeni sezonda da çekimlerine tüm hızıyla devam ederken, diziye dair sürprizoyuncu transferleri de yapımcı şirket tarafından açıklanıyor. Burak Özçivit'indiziye dahil olup olmayacağı tüm kulislerde konuşulmasına rağmen hala belirsizliğini korumaya devam ediyor. Öte yandandiziye bu sezon katılacak olan yeni karakterlerin bazıları belli oldu.

        Yapılan açıklamaya göre güzel ve başarılıoyuncu Hande Soral, Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu.

        Daha önce Dağ 2 ve Börügibi birçok farklı projelerde adından söz ettiren oyuncu Armağan Oğuz'daDiriliş Ertuğrulekibine katıldı. Yakışıklı oyuncu dizide "Ataç" karakterini oynayacak.

        Son olarak Erkenci Kuş dizisinde polen karakteri ile karşımıza çıkangüzel oyuncu Gökçe Aytaç'ın artık Diriliş Ertuğrul'da rol alacağı öğrenildi. Güzel oyuncunun Evdokya karakterine hayat vereceğiöğrenildi.

        Metin Günay'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Mehmet Bozdağ imzalı projenin kadrosuna son olarak usta oyuncu Ünal Silver de katıldı.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa