Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Diagne ve Melo'dan Abdurrahim Albayrak’a destek mesajı - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray’da pazar günü gerçekleşen Mali Genel Kurul'da, Mustafa Cengiz yönetiminin ikinci dönemini mali yönden ibra edilmiş, idari yönden ise ibra edilmemişti. İbra oylaması sonrası sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, sosyal medya hesabından camiaya seslenmiş ve “Bunu hak etmedik” demişti. Galatasaray’ın Senegalli golcüsü Mbaye Diagne de sarı-kırmızılı kulübe transferinde başrol oynayan Abduurahim Albayrak’a destek çıktı. Diagne, Albayrak ile çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşarak altına, “Sen bir numarasın” notunu yazdı.

        REKLAM

        MELO DA SESSİZ KALMADI

        Galatasaray'ın eski oyuncularından Felipe Melo da Instagram'dan Albayrak'a destek oldu. Melo, Abdurrahim Albayrak'ın fotoğrafıyle 'Büyük başkan bizi bırakma' notunu paylaştı.

        Galatasaray’da geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Mali Genel Kurul'da, Mustafa Cengiz yönetiminin ikinci dönemi idari yönden ibra edilmemişti. İbra oylaması sosyal medya hesabından “Bunu hak etmedik” diyen sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak'a bir destek de Fernando Muslera'dan geldi. Diagne'nin ardından kendisi de Albayrak için bir destek mesajı paylaşan Uruguaylı file bekçisi, 64 yaşındaki yöneticiyle beraber bir fotoğrafını yayımlayarak altına, “Siz her zaman her yerde 1 numarasınız” notunu düştü.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa