Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Devasa iç mekanlar için özel harita - Teknoloji Haberleri

        AVM, müze, havalimanı gibi büyük yapılar için iç mekan harita, navigasyon ve arama platformu olan inMapper; 30 AVM, 2 müze ve 2 havalimanında hizmet veriyor. inMapper, interaktif haritalarıyla ziyaretçilerin kolaylıkla yol bulmasını sağlarken, esnek altyapısıyla mobil uygulama, web sitesi ve kiosklara kolaylıkla entegre ediliyor.

        Başta alışveriş merkezleri olmak üzere müzeler ve havalimanları gibi büyük kapalı mekanlarda navigasyonu, harita hizmetini ve akıllı aramayı birleştiren inMapper, ziyaretçilere gitmek istedikleri yere kadar yol gösteriyor. Ziyaretçiler inMapper’a web sitesinden, mobil uygulamalardan ve kiosklardan erişebiliyor.

        İnteraktif haritalar ile gidecekleri ve bulundukları yeri seçen ziyaretçiler, iç mekanlarda engelli rotası, fırsat rotası gibi farklı rotalarla navigasyon yapabiliyor. inMapper’ın akıllı arama özelliğiyle mağazalar, ürünler ve fırsatlar aranan kelimeye göre listeleniyor ve ziyaretçilerin aradıklarını kolayca bulması sağlanıyor. Ziyaretçiler indirimli şekilde alışveriş yaparken daha fazla mağaza gezme olanağına kavuşuyor. Konum paylaşımı özelliğiyle ise bulundukları yeri WhatsApp, Messenger, SMS gibi farklı mesajlaşma uygulamaları üzerinden gönderen ziyaretçiler, arkadaşlarıyla hızlıca buluşabiliyor.

        REKLAM

        inMapper’ı kullanan perakende markaları ve bankalar ise iç mekan haritaları üzerinde mağazalarını ve şubelerini gösterebiliyor, fırsat ve indirimler sunabiliyor. Böylece markalar, yüzlerce mağazanın olduğu mekânlarda kendilerini öne çıkarabiliyor.

        inMapper platformu; web tabanlı altyapısıyla mobil uygulama, web sitesi ve kiosklara kolaylıkla entegre ediliyor. En çok aranan mağazalar, en çok gezilen rotalar gibi ziyaretçi istatistikleri aylık rapor şeklinde mekân işletmecilerine sunuluyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa