Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Denizli iftar vakti 2018! Denizli'de ilk iftar saat kaçta yapılacak? İşte Denizli imsakiyesi

        2018 Ramazan ayı 16 Mayıs iitbariyle başladı.Denizli ilk sahuru yaptıktan sonra ilk iftara hazırlanmaya başladı. Denizli'de iftar saat kaçta, oruç saat kaçta açılacak? Diyanet'in Ramazan imsakiyesine göre işteDenizli iftar vakti.

        DENİZLİ İFTAR VAKTİ 2018

        11 ayın sultanı olarak bilinen Ramazan ayının ilk iftarı idrak edilecek.Diyanet’in resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, 16 Mayıs Çarşamba Denizli'de iftar vakti20:14olarak yer almakta. Denizli'de saat20:14’de okunacak ezanla birlikte Ramazan’ın ilkiftarı yapılacak.

        DENİZLİ İMSAK VAKTİ 17 MAYIS 2018

        Denizli yarın gece 2. sahura kalkacak. Denizli sahur vakti04:07olarakDiyanet’in resmi internet sitesinde yer almakta. Denizli'de04:07itibariyle 2. oruç tutulmaya başlanacak.

        REKLAM

        Denizli’de Ramazan pidesi 1.75'den satılacak

        Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaklaşan Ramazan ayı öncesi iftar sofralarının vazgeçilmezi olan pide fiyatlarının belirlendiğini kaydederek, 300 gramlık susamlı 1.75 kuruştan satılacağını kaydetti.

        Pide fiyatları ile ilgili yazılı açıklama yapan Bekir Karadaban, pide fiyatlarının 2 yıldan bu yanan değişmediğini hatırlatarak, bu sene ise yapılan maliyet hesaplamaları sonrası fiyatın 1.75 kuruş olarak belirlendiğini dile getirdi. Karadaban, “Halkımızın tamamının Ramazan ayı boyunca pideyi kolaylıkla almalarını sağlamak amacıyla artan hammadde ve işçilik maliyetlerine rağmen hem gramajı, hem de fiyatıyla uygun olanen ince hesaplara dayanan bir maliyet çıkardık. Belirlenen Ramazan pidesi fiyatları Ege Bölgesi’nin en ucuz fiyatları arasındadır. Halkımızdan beklentimiz pazar yerlerinde açıkta satılan ve diğer illerden gelen araç içerisinde satılan pidelere itibar etmemeleri bakkal, market, ekmek fırınlarından ve pideci esnafımızdan sıcak olarak pideleri almalarıdır. Ekmek hayattır, insanlar hayatlarını ekmek parası üzerine kurmuşlardır. Tüketicilerimizin israfa daha çok önem verip, pideyi günlük tüketebilecekleri kadar almalarını rica eder, Ramazan ayının Denizlimize ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa