Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, ligin yeni ekiplerinden Yukatel Denizlispor ile 9 yıl aradan sonra 39. randevuya çıkacak.

        Denizlispor, Süper Lig’in açılış karşılaşmasında Galatasaray’ı konuk ediyor. Atatürk Stadı’nda 20.30’da başlayacak maçı Abdulkadir Bitigen yönetecek. Ligde şimdiye kadar iki takım arasında oynanan 38 maçın 25'ini Galatasaray kazanırken, Denizlispor ise 5 maçtan galip ayrıldı. 8 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Galatasaray’ın attığı 72 gole, Denizlispor 33 golle karşılık verdi.

        Karşılaşmada rakip takım Galatasaray için ayrılan bin biletin tamamı satılırken, ev sahibi takım Denizlispor için ise 15 bine yakın bilet satıldı.

        Horozun flaş transferi Rodallega yeşil siyahlı forma ile ilk maçına çıkıyor

        Ev sahibi Denizlispor’un bu sezon Trabzonspor’dan kadrosuna kattığı ve transferi geniş yankı bulan Hugo Rodallega’da ilk defa yeşil siyahlı forma ile sahaya çıkacak. Horoz bu sezon iç ve dış transferde toplamda 16 transfer gerçekleştirirken 3 oyuncu ile yollarını ayırdı.

        Michael Seri karşılaşmada forma giyecek

        Galatasaray’ın bu sezon transferinden en fazla söz ettirdiği ve Fulham'dan kiralık olarak aldığı Jean Michael Seri’nin bu karşılaşmada forma giyecek.

        Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, dün gelen sarıkırmızı kafilede yer almadı. Terim’in cezası nedeniyle karşılaşmaya gelmediği öğrenildi.

        Maçın başlamasına dakikalar kala iki takımın taraftarları yaptıkları tezahüratlar ile takımlarını yoğun bir şekilde desteklemeye başladılar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa