Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli’de alacak verecek meselesi yüzünden iki kişi arasında yaşanan ve palanın kullanıldığı kavga anbean kameralara yansıdı. Görenleri dehşete düşüren olayda palanın keskin tarafının kullanılmaması faciayı önledi.

        Edinilen bilgiye göre olay, önceki gün Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde yaşandı. İddiaya göre, aralarında daha önceden otomobil satışı nedeniyle alacak verecek meselesi bulunan Zeki K.(32) ile Furkan A. (19) arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında sinirlenen Zeki K.(32) alacağı olduğunu iddia ettiği Furkan A.’ya elindeki palayla defalarca vurdu. Çevredekilerin müdahalesine rağmen vurmaya devam eden Zeki K.’nın elindeki palayı vatandaşlar güçlükle alabildi. Furkan A.’nın bacaklarına vurduğu palanın keskin olmayan tarafını kullanması olası bir faciayı önledi. Olay, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Zeki K.’yı gözaltına aldı.

        Furkan A. hastaneden darp raporu alırken, ifadesinin ardından mahkemeye çıkarılan Zeki K.’nın ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa