Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli’de Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) finans kaynakları ile yapılanmasına yönelik açılan davada 16’sı tutuklu 68 sanık hakim karşısına çıktı. Davada bir oda başkan yardımcısı kendisini darbe girişiminin yapıldığı gece geç saatlerde toplanarak darbeyi lanetlemek için basın toplantısı yaptıklarını söyleyerek savundu.

        Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen 68 sanıklı FETÖ davasına Denizli Kongre ve Kültür Merkezin salonunda yapılan duruşma ile devam edildi. Davada 3 il imamının da aralarında bulunduğu 16'sı tutuklu 68 sanıklı davanın bugün görülen duruşmasında tutuksuz sanıklar savunmalarını yaptı. Yapılan savunmalar arasında en dikkat çekici olan ise tutuksuz sanık H.M.’nin söylediği sözler oldu. Kendisinin demokrasiye inanan bir kişi olduğunu ifade eden H.M., "Darbe devam ederken daha saat 24.00'te odada toplanıp darbeyi lanetlemek için basın toplantısı düzenledik" diyerek o geceye ait video görüntülerini delil olarak mahkeme heyetini sundu. Diğer tutuksuz sanıklarda savunma yaptığı duruşmanın ardından mahkeme yarın devam edilmek üzere ertelendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa