Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kurban Bayramı tatilinde yurt genelinde olduğu gibi Denizli’de de uygulanan "Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük" projesi kapsamında görevlerine ilişkin fotoğrafları en çok beğeni alan 2 çocuğa bisiklet hediye edildi.

        İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığınca 1431 Ağustos tarihleri arasında ülke genelinde yürütülen projenin Denizli ayağında görev alan çocuklar ödüllendirildi.

        Kırmızı düdük dağıtılan çocuklardan seyahatleri boyunca trafik kurallarına uymaları konusunda ailelerini uyararak kendilerine verilen görev kartlarındaki görevleri yapıp sosyal medya üzerinden göreve ilişkin fotoğraflarını gönderen ve en fazla beğeni toplayan 100 çocuğa bisiklet hediye edildi.

        Yarışmada Denizli'den Asya Bergin Uryan ve Emirhan Ege Sargın'ın ödüllendirildi. Çocukların ödüllerini Denizli Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenle İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa