Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TÜBİTAK tarafından açılan Sanayi Doktora Programı çağrısı kapsamında , PAÜ’de yetkililerin katıldığı bilgilendirme etkinliğinin ikincisi gerçekleştirildi.

        Pamukkale Teknokent Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan’ın Başkanlığında, dekan, dekan yardımcıları, enstitü müdür, müdür yardımcıları, Denizli’de yer alan ArGe/Tasarım merkezlerinin yetkilileri ve Pamukkale Teknokent firmaları katıldı. Toplantının açılışında konuşan Kılınçarslan, “Türkiye’nin 2023 yılı öncelikli alan hedefleri kapsamında sanayide ihtiyaç duyulan doktora derecesine sahip nitelikli insan kaynağını üniversitesanayi işbirliği ile yetiştirilmesine yönelik Sanayi Doktora Programı Çağrısının özellikle Denizli’nin bir sanayi şehri olması nedeniyle çok önemli olduğuna değindi. Kılıçarslan, program kapsamındaki öğrencilerin eğitimleri süresince ayda 4 bin 500 lira burs ve doktora sonrasında istihdam desteği alabileceğini, özel sektörde daha fazla araştırmacı istihdam edilmesi teşvik edileceğini, hibe ve yatırım destekleriyle hedeflenen teknolojik dönüşümün sağlanacağını ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa