Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliği yapacak olduğu Türkiye OffRoad Şampiyonası’nın 5. ayağı, 2930 Eylül’de Saruhan Mahallesi’ne kazandırılan pistte gerçekleştirilecek.

        Merkezefendi Belediyesi tarafından Denizli’ye kazandırılan OffRoad pistinde, bu yıl da heyecan kaldığı yerden devam edecek. Saruhan Mahallesi’ndeki OffRoad pisti bu sene Türkiye OffRoad Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından yayınlanan yarış takvimine göre 29 Eylül Cumartesi günü saat 12.30’da Ömer Halisdemir Mukavemet Etabı, 30 Eylül Pazar günü saat 11.30’da ise Merkezefendi Seyirci Etabı olmak üzere 2 etap gerçekleştirilecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Türkiye OffRoad Şampiyonası 5. Ayak yarışmasının yapılacağı OffRoad pistinde incelemelerde bulundu. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak geçtiğimiz 2 yıl içerisinde yapmış olduğumuz 2 yarıştan sonra TOSFED tarafından belediyemizin OffRoad pisti tescillendi. İnşallah OffRoad Türkiye Şampiyonası’nı 2930 Eylül tarihlerinde Merkezefendimiz ’de, OffRoad pistimizde yapacağız. Tabi 29 Eylül’de orman etabı var. Seyirci etabı ise 30 Eylül saat 11.30’da olacak. Pazar günü yani 30 Eylül’de tüm Merkezefendilileri, tüm Denizlilileri bu güzel heyecana, bu adrenalin dolu sporcuları izlemeye davet ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa