Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli Çivril Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarında başlatılan üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

        Çivril Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Bozdağ Mahallesi'ndeki yol ve kilit parke çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Belirli bir plan çevresinde hareket eden ekiplerin bu sefer ki durağı Bozdağ Mahallesi oldu. Mahallede yapılan üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek halkın sorunlarını dinleyen Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven incelemelerinin ardından bir açıklama yaparak şunları söyledi:

        “Merkezi yerlerde olduğu gibi çalışmalarımızı kırsal alanlara da yayarak kilit parke taşı döşemeye devam edeceğiz. Gece gündüz demeden ekibimizle birlikte daha yaşanılır bir Çivril için var gücümüzle çalışacağız. Bu hizmetlerimizle Bozdağ Mahallesi’ni de tozdan çamurdan kurtaracağız.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa