Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli’de dün yaşanan ve 7 saatin sonunda söndürülen yangının ardından başlatılan soruşturma devam ederken, yangında ciddi miktarda maddi hasar meydana geldi.

        Merkezefendi ilçesinin Bozburun Mahahallesi’ndeki Gıda Toptancıları Sitesi’nde bulunan depoda meydana gelen yangında kablo makaraları, odun ve araç lastiği gibi malzemelerin alev almasıyla başlayan yangına Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı 32 araç ve 100’e yakın personelle müdahale edildi. Ekiplerin depodaki yangına dört bir taraftan su ve köpüklü müdahalede bulunuldu. Yangın yoğun uğraşlar sonucu 7 saatin sonunda söndürüldü. Yangında ayrıca depo içerisinde kullanılan bir iş makinesi de yanarak kullanılamaz hale geldi. Deponun büyük bir bölümünün yandığı olayda ciddi miktarda maddi hasar meydana geldi.

        Yangının ardından polis ve itfaiye tarafından inceleme başlatılırken, yangının kesin çıkış nedeninin ise yapılacak olan incelemelerin ardından belli olacağı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa