Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıl dönümü Denizli’de gerçekleştirilen törenlerle coşku içerisinde kutlandı.

        Kutlamalar Denizli Valiliği önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının çelenk sunumu yaptı. Ardından protokol üyeleri valilik önünde hazırlanan tören alanına geçti. Buradaki törene AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Nilgün Ök, CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP Denizli Miletvekilleri Kazım Arslan ve Teoman Sancar, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, siyasi parti ve sivil toplum temsilcileri ile askeri erkan katıldı.

        Tören Denizli Büyükşehir Belediye Bandosu’nun mini konseri ile başladı. Konserin ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasının ardından. Vali Karahan, Başkan Zolan ve Albay Öztürk tören birlikleri ve vatandaşları selamlayarak bayramlarını kutladı. Halk oyunları gösterisinin ardından askeri birlikler ve mehteran takımı geçit töreni yapıldı. Coşku içerisinde kutlanan Zafer Bayramı’na vatandaşlardan katılımın düşük olması dikkatlerden kaçmadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa