Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli’nin Çal ilçesinde yaklaşık 1 aydan bu yana dadandığı tarım arazilerine zarar veren yaklaşık 250 kilogram ağırlığındaki yaban domuzu av sezonunun açılması ile Selçuk Poslu isimli avcı tarafından kafasından tek kurşunla vurularak avlandı.

        Çal ilçesi Gelinören Mahallesi’ndeki ayçiçeği ve mısır tarlarına dadanarak çiftçilere ciddi anlamda ekonomik zarar veren ve çiftçilerin ‘canavar’ diye adlandırdığı ve yaklaşık 250 kilogram ağırlığında olduğu iddia edilen yaban domuzu sonunda vuruldu. Artan şikayetlerle birlikte av yasağının da kalkması ile harekete geçen ve avcılık sporuna merakı ile bilinen Poslu köylülerin canavar diye adlandırdığı domuzun peşine düştü. Günlerce domuzun izini süren Poslu sonunda hayvanı Büyük Menderes Nehri yatağı yakınlarında kıstırdı. Poslu 250 kilogramlık yabana domuzunu av tüfeği ile kafasına tek el ateş ederek öldürmeyi başardı. Poslu avlandığı yaban domuzu ile birlikte fotoğraf çektirip sosyal paylaşım sitesinden paylaşmayı da ihmale etmedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa