Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli’de kurban bayramının üçüncü günü meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre, Denizli’nin Çivril ilçesi Uşak karayolunda dün gece saat 23.10 sıralarında O.U. (32) idaresindeki 64 BL 269 plakalı kamyonet ile aynı yönde seyreden ve yolun sağ tarafına yanaşmak isteyen K.B. (24) idaresindeki 20 LV 102 plakalı araç çarpıştı.

        Çarpmanın etkisiyle kamyonet refüje çıkarken otomobilde şarampole yuvarlandı. Araç sürüleri O.U. ile K.B ve araçtaki yolcu P.T (19) araçlardan kendi imkânları ile çıkarak polis ve sağlık ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi kaza yerinde yaparken araçta bulunan P.T. ambulansla Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı.

        Sürücüler O.U. , K.B. ve yolcu P.T.’un sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken kaza nedeniyle Uşak Çivril yolunda trafik kontrollü şekilde tek şeritten sağlandı.

        Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa