Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli’de bir kümeste yaşanan tavuk hırsızlığı anbean güvenlik kameralarına yansıdı. Kümese giren hırsız, içerideki 1’i horoz 6 tavuktan 5’ni çalarak kayıplara karıştı.

        Edinilen bilgilere göre olay, Merkezefendi ilçesi Sümer Mahallesi’ndeki 3. Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Sitede esnaflık yapan Hasan Hüseyin Hakan isimli esnafın kümesinde yaşanan ve güvenlik kameraları tarafından anbean kayıt altına alınan hırsızlık olayının şu şekilde gerçekleştiği görülüyor:

        Gece geç saatlerde iş yerinin bahçesine giren hırsızlık şüphelisi şahıs tavuk kümesini gördükten sonra harekete geçiyor. Kümesin kilitli olduğu gören şahıs kilidi kıramayacağını anlayınca, yanında bulunan araç gereçle kümesin tel örgülerini keserek kümese giriyor. Yaklaşık 2 dakika kümesin içerisinde duran şahıs daha sonra yanındaki çuvala koyduğu 5 tavuk ile kümesten çıkıyor. Şahsın kümesten çıktıktan sonra sürekli çevresini kolaçan ederek olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

        Öte yandan, hobi amaçlı tavuk besleyen Hakan’ın olayla ilgili şikayetçi olmadığı da öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa