Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli'nin Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, “Dolar 10 TL olsa bile Türk devleti geri adım atmayacaktır. Boyun eğmeyecektir” dedi.

        Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, ABD'nin Türkiye'ye yönelik gerçekleştirdiği yaptırım kararına tepki gösterdi. Başkan Güven, ülke olarak olağanüstü dönemlerden geçildiğin ifade ederek, “Amerika Birleşik Devletleri (ABD), yaptırımlar yoluyla bizleri dize getirmek istemektedir. Bu yaptırımların sınırı yoktur. ABD, 15 Temmuz'da Türkiye'ye savaş ilan etmiş fakat vatanperverlerin mücadelesi ile bu işgal girişimi başarısızlığa uğramıştır. Arkasından ABD, İşid üzerinden tehditlerine devam etmiş, Fırat Kalkanı Operasyonu ile bu tehdit geri püskürtülmüştür. Diğer taraftan gözümüzün içine baka baka Türkiye'nin düşmanı olan PYD/PKK oluşumlarını silahlandırmış üzerimize salmış yine Kahraman Mehtmeçiğimizin operasyonları ile ezilmiştir. Türk Ordusu kazanmıştır. ABD üst üste kaybetmiştir” dedi.

        “Bu tehditlerin ucu bucağı yoktur”

        Dolar 10 TL olsa da Türk devletinin geri adım atmayacağını belirten Başkan Güven, “ABD terörle, darbe girişimiyle teslim almayı beceremediği ,yenilgi üzerine yenilgi aldığı Türkiye'de şimdide ,ekonomik yollardan teslim almayı amaçlamaktadır. Fakat Dolar 10 TL olsa bile Türk devleti geri adım atmayacaktır. Boyun eğmeyecektir. ABD bizlerden siyasi tavizler istemektedir. Bizlerin bu tavizleri uygulamaya kalkmamız mümkün değildir. Bu tavizler Rahip'den başlamaktadır, Türkiye'nin parçalanmasına kadar gitmektedir. Rahip olayı sadece tavizlerden bir tanesidir. Olayın arkasında çok büyük tehditler var. ABD istediği tavizlerde Türkiye paramparça olur. Bu tehditlerin saldırıların nereye varacağı açıktır. Bizlerin bu tavizleri yerine getirmemiz mümkün değil. Bu tehditlerin ucu bucağı yoktur” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa