Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pamukkale Belediyesi’nin her hafta sonunda farklı iki mahallede gerçekleştirdiği “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği bu hafta sonunda Korucuk ve Aktepe mahallelerinde düzenlendi.

        Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geleceğe yönelik gerçekleştirdiği projeleri birer birer hayata geçirirken, aynı zamanda ilçe halkının günlük sosyal yaşantısına da alternatif seçenekler sunmaya bu yaz da devam ediyor. Başkanı Gürlesin’in, katıldığı çocuk şenlikleri bu hafta Cuma günü Korucuk Mahallesi Tevfik Fikret Kaya İlkokulu bahçesi, Cumartesi günü ise Aktepe’de Mahallesi’nde Aktepe Pakize Suzan Özkardeş İlkokulu bahçesinde gerçekleştirildi. “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” sloganı ile düzenledikleri çocuk şenliklerine ilçe halkının yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Başkan Gürlesin, “Hem vatandaşlarımızla bir araya gelebilmek adına hem de çocuklarımızın yüzlerini güldürmek için güzel bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Geçen yaz olduğu gibi bu yaz başından beri her hafta farklı iki mahallemizde gerçekleştirdiğimiz çocuk şenliklerine halkımız yoğun ilgi gösteriyor. Günümüze sevinç, geleceğimize ışık olan çocuklarımızın mutlulukları her şeye değiyor. Halkımızın ve özellikle çocuklarımızın yaz aylarını keyifli geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlediğimiz çocuk şenlikleri bizim için de kısa bir mola, keyifli bir zaman oluyor. Şenliklerimize çocuklarıyla birlikte gelerek, bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa