Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Yassıhöyük Mahallesi’nde biten yolları yerinde denetleyerek mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

        Çivril ilçesinde belediye tarafından gerçekleştirilen hizmetler tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Güven’in talimatı ile çalışmalarına aralıksız devam eden Çivril Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yassıhöyük Mahallesi’ndeki yol çalışmalarında sona yaklaştı. Halkın hizmetine kazandırılan yollarda denetleme yapan Başkan Güven bir açıklama yaparak şunları söyledi:

        “Yapımını bitirdiğimiz yollardan dolayı mahalle sakinlerinin memnuniyeti bizleri de çok mutlu etti. Sırasıyla bütün mahallelerimizi tozdan ve çamurdan kurtarıyoruz. Vatandaşlarımızı mağdur etmemek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüyoruz. Çok yakın zamanda İmrallı, Sarılar ve Kocayaka Mahallelerimize başlıyoruz. Çivril eskisinden çok güzel oluyor. Durmak yok hizmete devam.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa