Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü tarafından ortaklaşa yürütülen Işıklı Gölü’nün Balıkçı Kadınları Projesi hayata geçirildi. Proje ile kadınlara balıkçılık alanında eğitim veriliyor.

        Denizli’nin Çivril ilçesinde kadınların ördükleri balık ağlarıyla aile ekonomilerine katkı sağlamalarının amaçlandığı Işıklı Gölü’nün Balıkçı kadınları Projesi Denizli Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü tarafından hayata geçirildi. Işıklı Gölü’nde balık avcılığı yapan veya eşlerine yardımcı olan kadınların çevreyi korumaya yönelik sürdürülebilir balık avcılığı yapması, ağ örme, ağ donatımı ve ağ tamiratı konularını içeren bir eğitim sertifika töreni düzenlendi. Törende konuşan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, 73 bin hektar yüzölçümü olan Işıklı gölünde ağırlıklı olarak Turna ve sazan balığı avcılığı yapıldığını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa