Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor 20182019 sezonu öncesi gerçekleştirdiği iç ve dış transferler ile birlikte alt yapıdan A takım kadrosuna geçen futbolcuların isimlerini açıkladı.

        Açıklanan listeye göre Denizlispor, Süper Lig ve 1. Lig’den olmak üzere toplamda 11 takımdan 12 futbolcu transferi gerçekleştirdi. Yeşil siyahlı ekip 3 futbolcuyu kiralık olarak alırken, 9 futbolcuyu ise doğrudan renklerine bağladı. Denizlispor Seddar Karaman, Abdülkerim Bardakçı ve Alperen Babacan’ı kiralık olarak renklerine kattı. Yeşil siyahlı ekip Tonıa Tısdell, Kıbong Mbamba, Deniz Vural, Gökhan Süzen, Burak Çalık, Furkan Şeker, Recep Niyaz, Adam Stackhowiak, Muhammed Himmet Ertürk’ü oynadıkları Süper Lig ve 1 Lig takımlarından transfer etti.

        Yeşil siyahlı ekip ayrıca kendi alt yapısında yetişen Mustafa Teke, Ali Eren Yalçın, Asım Aksungur, Mustafa Özgür’den oluşan 4 ismi A takımı kadrosuna kattı.

        Denizlispor ayrıca iç transferde de istediğini alırken bu sezon eski futbolcularından Ismaıl Aıssatı, Cenk Güvenç ve Burak Altıparmak ile de sözleşme yeniledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa