Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pamukkale Belediyesi, Pınarkent Mahallesi’nde modern kır düğün salonu inşasına başladı.

        Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pınarkent Mahallesi’nde kır düğün salonunun yapımının inşasına başladıklarını bildirdi. Günübirlik, geçici projeler değil, geleceğe yatırım niteliğinde olan projelerle halka hizmet verdiklerini belirten Başkan Gürlesin, “Rutin belediyecilik hizmetleri aksatmadan, en kaliteli şekilde vermeye devam ederken, mahallelerimizde vatandaşlarımızın isteklerini de dikkate alıyoruz. Üretilen projelerimizle mahallelerimizi daha iyi hale getiriyoruz. Göreve geldiğimiz günden buyana hem Denizli’de hem de ülkemizde vizyon projelerimizle örnek olduğumuzu düşünüyorum. Vizyon projelerimizle sadece ilçe halkımızın değil tüm Denizli halkımızın yararına işler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

        Pınarkent’e modern kır düğün salonu

        Pamukkale ilçesine bağlı mahallerden biri olan yaklaşık 7 bin nüfusa sahip Pınarkent Mahallesi’nde diğer mahallelere yapıldığı gibi asfalt yapımından, beton parke, beton bordür imalatına kadar birçok üstyapı hizmeti gerçekleştirildi. Pınarkent Mahallesi’nde rutin belediyecilik hizmetlerinin kaliteli bir şekilde sürdürüldüğünü ifade eden Başkan Gürlesin, “Mahallede vatandaşlarımıza sosyal hizmetlerimizle birlikte, rutin hizmetlerimiz devam ederken, eski ve bozuk yollardaki çalışmalarla birlikte üstyapı hizmetleri de yapılıyor. Bunlarla birlikte pazaryeri alanı da düzenlendi. Pınarkent Mahallemizde geleceğe dönük güzel bir projemizi daha hayata geçirmek istedik. Vatandaşlarımızın da taleplerini değerlendirerek, modern bir kır düğün salonunun yapımına başladık. 150 metrekarelik pist alanı, yaklaşık bin 985 metrekare yeşil alan, 4 bin 300 metrekare düğün salonu alanı, 210 metrekare mutfak, bay ve bayan mescit, bay ve bayan wc alanın yer aldığı projemiz kır düğün salonu konseptine göre inşasına başladık. Kır düğün salonu projemizi sadece düğünlerde değil, vatandaşlarımızın günlük sosyal yaşantılarına yanıt verecek şekilde yapıyoruz. Kır düğün salonu çevresinde, yürüyüş yolları da olacak. Salonumuzda, gelindamat için yürüyüş takları, gelindamat odası, servis için mutfak alanı, yeşil alan, çay ocağı, pist ve orkestra alanı, oturmadinlenme bölümleri de mevcut. Çalışmalarımıza başladık. En kısa sürede de bitirerek halkımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden Pınarkent’imize, ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa