Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        5’incisi düzenlenen Uluslararası Dekaido Karate Turnuvası karate camiasını Karahayıt’ta buluşturuyor. 3 günlük kampın ardından başlayan turnuvada 844 sporcu tatamiye çıkacak.

        Uluslararası Dekaido Karate Turnuvası 1622 Temmuz tarihlerinde Denizli’nin Karahayıt ilçesinde gerçekleşiyor. 16 Temmuz tarihinde kamp programı ile başlayan programda Türk Karatesi’nin önemli isimleri genç sporcularla buluştu. Dünya ve Avrupa Şampiyonu Karateciler Okay Arpa ve Haldun Alagaş, A Milli Takım Kata Antrenörü Metin Sofuoğlu, Avrupa ve Dünya Klasmanı Hakemi Mehmet Akif Gürbüz ile Avrupa ve Dünya Şampiyonaları’nda Hakem Kurulu Üyesi olan Uğur Kobaş gibi isimler, turnuva boyunca sporculara oyun kuralları ve uygulamalı analizlerle tecrübelerini aktarıyor. Her geçen yıl uluslararası alanda katılımın arttığı turnuvaya bu sene 9 ülkeden sporcular katılım gösteriyor. Pazar gününe kadar devam edecek turnuvada tüm kategorilerde 844 sporcu tatamiye çıkacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa