Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli'de Merkezefendi Belediyesi bünyesinde ücretsiz olarak verilecek halk oyunları kursunun kayıtları başladı. Denizli yöresinin oyunlarını içinde barındıran kurs, Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda deneyimli eğitmenlerden tarafından verilecek.

        Merkezefendi Belediyesi’nin ücretsiz olarak Merkezefendililere sunacağı halk oyunları kursunun kayıtları başladı. Halk oyunları kursu Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda hafta içi Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 13.00 ile 15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Merkezefendililere, Harmandalı, Kerimoğlu, Al Yazmam, Cemilem, Tavas Zeybeği ve Denizli yöresine ait birçok halk oyunlarını öğrenme imkânı sunulacak. Halk oyunları kursuna kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar, 0554 979 8676 numaralı hattı arayarak kayıt olabilecekler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa