Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli’nin Sarayköy Belediyesi “Evde Temizlik Hizmeti” projesi başlattı.

        Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Evde Temizlik Hizmeti” projesini başlattı. Sarayköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından oluşturulan Evde Temizlik Hizmeti ekipleri yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet veriyor. Vatandaşlar tarafından yapılan taleplerin değerlendirilmesi sonucu bakıma muhtaç vatandaşların yaşadıkları ortamlar sağlık koşullarına uygun hale getiriliyor.

        “Önce vatandaşlarımız sonra şehrimiz”

        Hizmetin son bir ayda verilmeye başlandığını belirten Başkan Özbaş, şuana kadar 35 evin ekipler tarafından temizlendiğini söyledi. Başkanı Özbaş, “Hizmet destanımızı yazarken ‘önce vatandaşlarımız sonra şehrimiz’ diyerek başladık. Vatandaşlarımızın hayat kalitesini üst seviyeye çıkarmak adına projelerimizi geliştirdik. Projelerimiz hemşehrilerimize göre şekillendi. Sadece şehrimizin çehresini değiştirerek vatandaşlarımıza hizmet sunmadık. Onların hayatlarına da değinmek için hizmet destanımızı yazdı. Yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlarımıza sunmuş olduğumuz Evde Temizlik Hizmeti dışında onlara Evde Ücretsiz Hemşire Bakım Hizmetimizle ve Evde Ücretsiz Berber Hizmetimizle de ulaşıyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızın hayatlarına güzel dokunuşlar yapmak için hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa